Gratulerer med dagen!

Det er Verdens miljødag i dag, i år med tema «Bærekraftig forbruk», og mye bra som foregår. I kantina på jobb var det faktisk vegetarmat i anledning dagen, det bifalles herifra!

Men jeg gratulerer egentlig fordi Stortinget i dag har vedtatt å trekke Oljefondet ut av kull. Det er stort skritt i riktig retning, og vel verdt å feire! Det viser også at det nytter å sette press på myndighetene for at de skal ta de riktige valgene. Nå blir det spennende å se om andre fond og investorer følger etter og også trekker ut sine egne investeringer i kull. Bli med og gi dem et lite dytt i riktig retning ved å skrive under på The Guardians «Keep it in the ground»-kampanje! Ellers er dette en perfekt dag til å trekke dine egne investeringer ut av kull!

Jeg har markert dagen med å lage en (gerilja-)kjøkkenhage på takterrassen på jobb! Fint, hva? I kassene står tomatplantene, squash-planten og agurkplanten som har bodd i vinduskarmen en drøy måned (sånn så det ut i april), og ellers har vi sådd reddik, sukkererter og diverse salat og krydderurter. Målet er egendyrket salat til lunsj litt ut på sommeren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklamer
Gratulerer med dagen!

3 kommentarer om “Gratulerer med dagen!

    1. Takk! Ja, jeg tror det blir bra 🙂 Det var ei venninne som satte meg på tanken om å ta med «overskuddsplantene» mine til jobben, og de ble i grunnen tatt godt i mot, så da bestemte jeg meg for å utvide til en liten hage. Jeg har verken spurt sjefen eller vaktmesteren, men håper de vil synes det er fint de også…

      Liker

  1. Gunn sier:

    Vi har begynt å bruke vaskenøtter i stedet for vaskepulver til klesvask, bare ekstra skitten vask som trenger kjemisk vaskerpulver. Alt det andre blir reint med nøttene, og det lukter friskt av tøyet – anbefales 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s