44. Bruk biblioteket

_44

Bibliotek er gjenbruk på beste vis. Tenk å kunne ta med seg all verdens bøker, musikk og filmer hjem, helt gratis, og spare miljøet i tillegg! En bok har et klimagassutslipp i størrelsesorden 30 kg CO2-ekvivalenter (i følge boka «34 kg CO2 to make a book«), så hvis du leser litt bøker er det ganske mye som kan spares ved å låne på biblioteket heller enn å kjøpe i butikker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forsidebildet er fra biblioteket på Trinity college i Dublin, men Deichmanns hovedbibliotek er ikke så verst fint det heller!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er litt flaut, men jeg har faktisk ikke vært på biblioteket siden jeg flyttet tilbake til Oslo for snart 3 år siden… Jeg har stort sett kjøpt, og lest, elektroniske bøker, men det er jo noe annet å gå blant bokhyllene, bla i mange forskjellige bøker og plukke ut de som virker interessante. Nå har jeg et flunkende nytt bibliotekskort, og nok lesestoff til å vare hele påska! Deriblant boka til Tristram Stuart, som var innom Skavlan på fredag og snakket om matsvinn. Jeg gleder meg til å lese den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

44. Bruk biblioteket

En kommentar om “44. Bruk biblioteket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s