Godt nytt år!

nyttår

Jeg vil at det skal bli et godt nytt år, og at de påfølgende årene og tiårene også skal bli gode, ikke bare for meg, men for hele kloden og for de kommende generasjonene. Dessverre er det ikke den retningen vi er på vei. Vi er i ferd med å ødelegge grunnlaget for vår eksistens, og jeg, som nordmenn flest, bidrar mye til dette. Det er ubehagelig å vedkjenne seg det. Det enkleste er å tenke at dette er myndighetenes ansvar, det er ikke noe jeg som enkeltperson kan gjøre noe med. Jeg resirkulerer tross alt avfallet mitt, så da kan jeg vel ha god samvittighet?

Det er noe sånt jeg har tenkt. «Jeg er vegetarianer, så da får det holde».  Men det holder ikke. Jeg lever et liv som i lengden ikke er bærekraftig, og jeg innser at det ikke kan fortsette slik.

Derfor starter jeg nå denne bloggen. Mitt nyttårsforsett for 2015 er å gjøre livet mitt grønnere, og det skal dokumenteres her. Planen er å gå igjennom et miljøtiltak annenhver dag, totalt 15 tiltak hver måned og 180 tiltak i løpet av hele 2015. Noen av tiltakene vil være ting jeg allerede gjør, men de fleste vil være nye. Det viktigste med tiltakene er at de skal være mulige å gjennomføre, og at de skal ha en positiv effekt.

Jeg gleder meg til dette året og er veldig spent på hvordan det kommer til å gå. Første miljøtiltak kommer i morgen!

Reklamer
Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s